AKTUELNO

Nastalo veliko oduševljenje nakon čitanja pisma.

Nakon što su se probudili posle novogodišnje spektakularne žurke koja je održana prošle noći u Beloj kući, Veliki šef poslao je pismo stanovnicima impresivnog imanja u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić, koji je ove nedelje vođa, pre čitanja pisma savetovao je svoje cimere da u Novoj godini imaju više tolerancije. U pismu koje je stiglo Veliki šef čestitao je zadrugarima Novu godinu i podelio im poklone.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, Nova godina je konačno stigla! Želimo da vam čestitamo novu 2019. godinu! Da bude bolja nego stara i da vam donese mnogo sreće i zdravlja. Zajedno smo uspeli da napravimo najgledaniji rijaliti šou program, a zahvaljujući vama "Zadruga 2" je i u 2018. godini postavila nove rekorde gledanosti, pa želimo da nastavimo tako i u Novoj 2019. godini. Budite nam veseli, a mi ćemo kao i u protekloj godini brinuti o vama i truditi se da "Zadruga 2" ostane rijaliti koji će se pamtiti - pisalo je u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

U kućni je nastalo opšte odušeljvenje nakon čitanja pisma, a zatim su stanari uneli u kuću poklone koje im je poslao Veliki šef i čestitali Novu godinu svojim porodicama i prijateljima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'