AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Dragana Mitar danas slavi rođendan, a tom prilikom u Beloj kući Veliki šef organizovao je slavlje za sve zadrugare. Ovoj ukućanki stigli su i pokloni od supruga Siniše Dragutinovića za kog je pre nekoliko dana pričala da ju je maltretirao tokom braka.

Foto: TV Pink Printscreen

U rijaliti programu "Zadruga 2" boravi i bivši ljubavnik ove ukućanke Pavle Jovanović, sa kojim je Dragana bila veoma prsina tokom novogodišnje noći, kada su se mazili ispod pokrivača, a kada je ova ukućanka videla poklone od muža počela je da skače i vrišti od sreće, dok je Jovanović bio u garderoberu i spavaćoj sobi.

Siniša, volim te! Kako je strava! Jao što je dobro! Ljubavi! - vikala je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni vođa Miki Đuričić pročitao je čestitku Velikog šefa koja je bila upućena Dragani, a zatim je ova ukućanka počela da čita pismo koje je dobila od svog supruga i sina Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlepša naša kokice, mi najviše volimo prvi januar, svake godine, jer tada je divan dan, divan dan, našoj Gagi rođendan. Iako ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoj 28. rođos, potrudili smo se da ti sa novin drugarima, zadrugarima, proslaviš kako to dolikuje jednoj divnoj osobi, majci, sestri i supruzi. Zbog toga šaljemo ti male poklončiće i posluženje. Ovih dana mnogi si plakala, pa se nadamo da će tvoj osmeh koji nema cenu nadjačati sve nedaće. Kupili smo ti i jedan veliki beli poklon, o kom si sanjala i maštala i koji te čeka napolju i nadamo se da ćeti se svideti. Srećan rođendan - pisalo je u pismu koju je čitala Dragana od supruga.

Na torti koju je dobila Dragana od supruga, nalazio se mali beli automobil koji je simbolizovao poklon koji je Mitar dobila od supruga, a koji je čeka kada izađe iz "Zadruge 2".

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

'