AKTUELNO

Mislili su da je uvek nasmejan, ali je istina zapravo totalno drugačija.

Petar Tojagić imao je svojih pet minuta kada je ispričao svoju tešku životnu priču i time rastužio zadrugare. Nakon reperovog ulaska, mislili su da je uvek nasmejan, jer nije odavao utisak kao neko ko ima težak život.

Međutim, Petar je sa Minom Vrbaški pričao o pozivu za ulazak u "Zadrugu 2", pa ga je ona upitala šta su mu rekli roditelji tim povodom, a onda je usledio muk.

Foto: TvPink

Moja majka živi preko, u Nemačkoj, tamo i neće više da se vraća, dođe kad su praznici, ali tamo gradi neku priču sa mojim očuhom - ispričao je Petar.

Zatim ga je Mina upitala i za očevu podršku i da li je ima, pa je Petar nastavio sa svojom ispovesti i time potresao mnoge.

Oca izdržavam, brat ga trenutno pazi dok sam ja ovde. Neću da pričam o tome ovde, boluje od svega i svačega - ispričao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IŠAO OD KREVETA DO KREVETA I ZAVLAČIO IM RUKE ISPOD POKRIVAČA: Lepi Mića želeo da se našali sa zadrugarkama, pa izazvao njihov bes! (VIDEO)

Zatim je dodao da mu je brat mlađi od njega dve godine, kao i da nije živeo od muzike i da mu je u karijeri puno pomogao reper Nenad Aleksić Ša, sa kojim je sinoć postao ravnopravni takmičar rijaliti šou programa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'