AKTUELNO

Publika i ukućani su doneli svoju odluku.

Ove večeri u Beloj kući organizovane su nominacije, a ko će se naći u trci za izbacivanje odlučuju gledaoci i zadrugari. Ukućani biraju između dva potrčka, dok publika glasa putem SMS poruka.

Ovonedeljni vođa Miki Đuričić za svoje potrčke izabrao je Maju Marinković i Doroteu Jovanović, zbog čega su ukućani morali da odluče između njih dve kojoj će dati glas. Izlaganje Marka Miljkovića izazvalo je veliku reakciju ostalih s obzirom na to da je on rekao da nominuje Doroteu, jer mu je Maja lepša. Podsetimo, Maja i Marko ranije su delili istu postelju ispod koje su bili nemirni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da nominujem Doroteu, zato što je Maja zgodnija - rekao je Marko Miljković.

Tokom nominacija došlo je i do svađe između Nenada Aleksića Ša i Tome Panića kada je maneken počeo da dobacuje tokom reperovog izlaganja što se njemu nije svidelo.

Ti si već pušio po Svilajncu. Ja sam neko ovde kome ćeš ti da pušiš k*rac - rekao je Ša Tomi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su svi stanovnici izneli svoje mišljenje nominaciju od strane zadrugara dobila je Dorotea Jovanović , a zatim je voditelj Ognjen Amidžić saopštio glasove publike koja je ove nedelje nominovala Vladimira Todorovića. Ovi zadrugari noć će provesti u zatvoru gde spavaju nominovani stanari.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što sam čula šta pojedini misle o meni, iako su mazali i uvijali u celofane. Ovde kažu da te vole, a onda ti saspu sve za crnim stolom. Ja želim da idem kući, za razliku od takvih koji se svim silama trude da ostanu - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'