AKTUELNO

Izneo niz uvreda na njen račun!

Taman što je kao tema najslušanijeg radija ,,Amnezija" bila lista hitova, gde su voditelji Bora Santana i Bane Čolak stavili baš reperovu pesmu kao predlog, u tom trenutku u prostoriju je uleteo Miki Đuričić, koji je počeo iz čista mira da vređa Čolaka.

Njemu je zasmetalo to što se u pesmi pominje markirana garderoba, skupa kola, visok život, koji, kako Miki kaže, Bane samo sanja da vodi.

Foto: TvPink

Bedniče, kako te nije sramota da pevaš o svemu što nemaš? Ti nemaš veze sa svim tim markama. Koliko treba da budeš jadan da sam za sebe glasaš kao hit, da čovek ne poveruje - vikao je Miki.

Bane je sedeo za stolom i bio u čudu, nije znao šta da mu kaže, a pokušavajući da se izvuče, Čolak je izjavio da je danas fora pevati o takvim stvarima.

Foto: TvPink

Miki je nastavio da hoda po velelepnom imanju, od zadrugara do zadrugara kako bi prokomentarisao isto što je i na razglasu u radiju.

Ostali zadrugari slušali su šta Miki govori preko radija, pa je većina njih plakala od smeha koliko im je bilo beskrajno zabavno što se Đuričić toliko iznervirao zbog samo jedne pesme.

PROČITAJTE JOŠ: POČELA RADIO AMNEZIJA: Bora i Bane spremni da i danas nasmeju sve, a evo šta je Veliki šef PORUČIO ZADRUGARIMA! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'