AKTUELNO

Đoganijeva se nije oglašavala.

"Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" uveliko traje na televiziji Pink. Nakon što je Marijana Zonjić, kao ovonedeljni vođa, izabrala potrčke i omiljenog zadrugara, učesnici su počeli da se prisećaju i da prokomentarišu sve situacije koje su obeležile dane iza nas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je pitao Nenada Aleksića Ša u kakvim je odnosima sa svojim prijateljicama spolja, Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom.

Ništa im ne zameram. U startu smo se malo pogubili. Ja njih dve obožavam i da mi one nisu tu, ja ne znam kako bih ovo izgurao. Rekao sam Sanji da ne treba da pecka ovo malo prgavo stvorenje. Ja mnogo volim Matoru i ona sama sebe iznervira. U tom trenutku kad su se svađale Matora i Dragana, taman kad su se primirile, Sanja je nešto dobacila i Matora se iznerivala - rekao je Ša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je bilo drugog dana, zasmetalo mi je to jer nisam znala da li je bilo upućeno meni, rekao je za Lunu "Meni niko neće da zabrani i naredi da li ću da se družim sa nekim ili ne" - navela je Sanja.
Kad god je Nenad pričao da nekom nešto brani, mi smo se osećale prozvano - istakla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stankovićeva je zatim objasnila i da je sada u malo boljim odnosima sa Lunom Đogani, sa kojom je sinoć čak i igrala.

Imam isto mišljenje o Luni, igrale smo zajedno, pričamo. Ali Nenad nema potrebe da priča sa Lunom na tu temu, kao moj prijatelj - istakla je plavuša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NJIHOVI OSMESI SU REKLI SVE! David priznao koliko ga je Aleksandra opterećivala: Posle četiri i po meseca stresa sam se opustio, Ana i ja se ne skrivamo! (VIDEO)

Ja sam takav, ja ću da prokomentarišem sa nekim, naročito osobe koje volim. Bio sam ljut jedan dan. Ne mogu da se naljutim na nju, ili ona na mene jer se stvarno volimo. Moram da stanem na Luninu stranu jer ona ni u jednom trenutku nije rekla ništa, nego je meni krivo, ja bih voleo da se svi družimo. Ja Jovanu mnogo volim i kad se ona toliko iznervira tokom svađe, ja to ne volim, ne mogu da je gledam takvu. Onda sam ishitreno to rekao, ja tebe volim - rekao je Ša Sanji.

Detaljnije o svemu pogledate u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Sanja Stanković

'