AKTUELNO

Kada ga je Miljana videla, oduševila se!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" sinoć je održana veridba za pamćenje! Naime, Lazar Čolić Zola je uz pomoć Jovane Tomić Matore priredio nesvakidašnje iznenađenje za Miljanu Kulić, svoju izabranicu, kako bi je zaprosio.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i Zola su uživali na Rajskom ostrvu uz šampanjac i večeru, a onda je Lazar pokazao prsten uz reči koje su dirnule sve.

Ti si moj život učinila posebnim, shvatio sam da svoj život želim da provedem sa tobom, zavoleo sam te kao nikad nikog i znam da mi veruješ. Uverio sam se da si ti divna majka i divna osoba i savršena žena za mene u svakom smislu. Ne postoji idealnija žena od tebe. Želim ovom prilikom da te pitam da li želiš da se udaš za mene? - upitao je Zola Miljanu, a ona je, iako zatečena, sa velikim oduševljenjem pristala da se uda za njega.

Foto: TvPink Printscreen

Zola je odmah na Miljaninu ruku stavio prsten, a portal Pink.rs vam donosi ekskluzivne fotografije prstena, kao i sertifikat. Ovim sertifikatom se dokazuje da je u pitanju zlatan prsten sa brilijantinima i rubinima, od 18 karata, a njegova cena je oko osam stotina evra.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da je Miljana presrećna što je Zola zaprosio, a sada će do kraja života imati uz sebe čoveka kog voli ali i prelepi komad nakita koji će moći da gleda. Ukoliko ste kojim slučajem propustili prosidbu pogledajte je u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Prsten

#Rijaliti Zadruga

'