AKTUELNO

Koraćeva je istakla da se ona nije plašila da prizna emocije.

Ana Korać i David Dragojević su pre nekoliko dana javno priznali svoja osećanja i prepustili se strastima i uplovili u ljubavnu romansu. Njih dvoje svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi i gestovima dokazuju koliko im je stalo da ova veza uspe.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je trajalo muzičko takmičenje "Zadrugovizija 2" Ana i David su se izdvojili od ostalih zadrugara i tom prilikom je Dragojević zahtevao od svoje devojke da kaže da ga voli.

Jedva čekam da te vidim u kupaćem - rekao je David ljubeći svoju devojku Anu.
Prošle godine sam non-stop bila u kupaćem - odgovorila mu je atraktivna zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Ako imaš muda, ti sutra reci to kod Ognjena da me voliš puno - rekao je David Ani, na šta ga je ona upitala zašto on to ne uradi, da bi Dragojević odgovorio:
Ja neću, ja ću tada biti u zatvoru, ti ćeš biti na intervjuu. Ja ću reći kada me budu pitali. A ti pi*ko reci ako budeš, ja neću moći jer sam u zatvoru - dodao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam veći muškarac nego ti. Ja sam priznala da sam zaljubljena u tebe. On je pi*ka - prokomentarisala je Koraćeva Lazaru Jeremiću koji je bio kraj njih.

Da li će Koraćeva ispuniti zahtev svog dečka ili će ga i dalje držati u neizvesnosti koliko ga zapravo voli, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: IZAZVAO NESLAGANJE MEĐU PEVAČICAMA: Njih dve su zbog Pavla sukobile mišljenja, Katarina Živković želi da zna da li mu je Dragana drugarica ili partnerka! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'