AKTUELNO

Ne može da se oporavi od bola koji joj je Radanović naneo.

Luna Đogani i Marko Miljković su se već po ko zna koji put posvađali za deset dana veze. Ovoga puta, razlog njihove rasprave bio je taj što se blogerka plaši da nju ovaj zadrugar ne voli koliko ona njega.

Tom prilikom ga nazvala "prdinom barom", a onda je svađa krenula u pogrešnom smeru. Đoganijeva je prekorela Marka jer smatra da je njoj više stalo da njihova veza uspe i da joj on ne posvećuje dovoljno pažnje.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se smeješ, jer te boli ku*ac! Ja ne verujem nikome. Ti si kolateralna šteta. Sj*bali su me. Nikada više neću biti ista Luna. Ne daj Bože da budeš iskorišćen kao ja, radi marketinga i j*bene slave. Ti mene ništa ne razumeš. Ja posle onog debila nisam ni sa kim bila u vezi. Kako ne kapiraš neke stvari, ne mogu da ti verujem. Povređena sam - govorila je besno Luna.
Ja se smejem, jer ti histerišeš. Hoću da apsorbujem tu tvoju negativnu energiju. To mora da prođe. Ja ću tebe da obuzdam, razumeš, mico? Ti pričaš glupsti. Ja sam zaljubljen u tebe i ti u mene i to je to. Ti si divna. Ništa te nisam prevario. Sve sam ti pružio. Sve sam ti dao. Ja sam se zaljubio u tebe nenormalno - tešio ju je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je istakla da ne može da veruje u Markovu ljubav, jer je imala loše iskustvo u prethodnoj vezi sa Slobom Radanovićem zbog koje je mnogo propatila.

Nisi se zaljubio. Ti si flegma. Ja sam zaljubljena u tebe i to je to. Ja posle onoga što sam prošla, ja želim da imam muškarca koji će da me voli, poštuje više nego prošli, ako ti to ne umeš, ti i ja ne možemo da budemo zajedno. Nemoj da budeš ravnodušan prema meni, ja to nisam zaslužila. Ti si prvi muškarac koji je uspeo da me osvoji posle svega što sam prošla - pričala je Luna jecajući.
Ja sam sa tobom zato što te volim takvu kakva jesi. Ako te ja prihvatim takvu kakva jesi, mene ne zanima tvoja prošlost, mene zanima tvoja budućnost. Dve godine sam zatvoren kao puž - priznao je Miljković blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Moraće da bira između mame i dečka? Lazar postavio Miljani ULITIMATUM, pa joj odbrusio: JA SA TAKVOM OSOBOM NEĆU DA BUDEM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'