AKTUELNO

Do sada nije davala izjave.

Veza između Ane Korać i Davida Dragojevića trenutno je goruća tema u zemlji i regionu. Oni su svoju ljubav započeli pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2" i to samo nekoliko dana pošto je njegova devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Davidova majka, Biljana Dragojević nije oduševljena novom devojkom svog sina, dok njegova bivša, Aleksandra, još boravi u njihovoj porodičnoj kući u Veterniku i to sa svojom ćerkom, Magdalenom.

Ono što je malo ko znao jeste da Dragojević pored brata Dejana ima i sestru Suzanu, koja se do sada nikada nije pojavljivala u javnosti.

Mi smo stupili u kontakt sa Suzanom kako bismo saznali da li ona podržava mišljenje svoje majke, ili je ipak uverena da je ljubav njenog brata prema Ani prava, te da će opstati i nakon rijalitija.

Ne bih se oglašavala po tom pitanju. Trudim se da ostanem mimo rijalitija koliko mogu. Nisam podržavala Davidov ulazak u bilo koji rijaliti od samog starta, to je moj jedini stav o tome - rekla nam je kratko Davidova sestra.

PROČITAJTE JOŠ: Luna PREKORELA Marka zbog Sanje: On izgubio živce, pa joj priznao: Gutam je pogledom! (VIDEO)

Da li će uskoro i Biljana promeniti mišljenje i u potpunosti podržati novu romansu svog starijeg sina i da li će Aleksandra odustati od Davida, iseliti se iz njegove porodične kuće i shvatiti da je on više ne voli, ostaje da saznamo u danima koji su ispred nas.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'