AKTUELNO

Pruža bezuslovnu podršku svojoj mezimici.

Učesnici najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", Luna Đogani i Marko Miljković pre nekoliko nedelja prestali su da skrivaju emocije i rešili da uplove u romansu. Iako su ih mnogi podržali zbog njihove odluke jer smatraju da su lep par, ima onih fanova koji ipak nisu za to.

Foto: Youtube

Kako su njih dvoje u rijalitiju, te nemaju kontakt sa spoljnim svetom, Lunini roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas na društvenim mrežama konstantno dobijaju poruke od fanova koji osuđuju ljubav mlade blogerke i Miljkovića, te su oboje odlučili da se oglase tim povodom. Šta je Anabela rekla možete pročitati OVDE, a Gagi je bio ništa manje iscrpan sa svojom molbom koju je uputio svima onima koji ne podržavaju njegovu ćerku.

Širina Luninog osmeha ne zavisi od vaših želja nego želja njenog srca. Sve dok je ona srećna, srećni smo i mi. Hvala svima koji Lunu podržavaju bezuslovno i uživaju u njenom osmehu i sreći. Svi drugi koji žele da nekom drugom kreiraju život, postavljaju uslove i ucenjuju zbog svoje podrške uvek imaju izbor da promene osobe koje podržavaju. Umorni smo od laži, prevara, rata koji se vodi po društvenim mrežama, sve ovo traje predugo. Sve što želim je da Luna bude dobro i srećna jer predugo sam gledao tugu u njenim očima i gledao je nesrećnu - napisao je Gagi.

Nema sumnje da će Gagi i Anabela uspeti da se izbore sa svim lošim komentarima jer im je, kao što su uvek isticali, sreća njihove ćerke na prvom mestu.

Autor: N. Vujčić

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'