AKTUELNO

Veliki šef joj je ispunio muzičku želju i pustio pesmu njene majke Anabele.

Tokom prethodne večeri došlo je do žestokog sukoba između Marka Miljkovića i Bore Santane u koji se umešala Luna Đogani, što je Miljkoviću i te kako zasmetalo, te joj je prebacio zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je bila neraspoložena zbog ove situacije te je odlučila da prespava kod Sava Perovića što je Miljkovića dovelo do ludila, te ju je izvređao i pobacao sve njene stvari.

Njih dvoje ceo dan nisu razgovarali, a Đoganijeva je rešila da stavi tačku na vezu sa Miljkovićem posle svih uvreda.

Foto: TvPink Printscreen

To je glupost koja je dokazala da nas dvoje nismo jedno za drugo. Bila je žurka, on je bio nervozan, jer mu kocka nije išla. Nastao je sukob između njega i Bore, jer je on nečime udario njega po faci i ja sam tu skočila i umešala, gde je on skočio na mene i sklonio me. Ja sam legla da spavam, bila sam nervozna i otišla do Sava da porazgovaram jer mi je bilo teško... Nastale su uvrede koje mi nijedan muškarac nije izgovorio. Čak i muškarac koji me je najviše povredio mi to nije rekao - ispričala je Luna i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Izbacio me je iz kreveta, bacio je moju sliku. Mislim da je tražio razlog da raskinemo. Ja nisam razočarana u njega, već u sebe. Ne mogu da kažem da mi nije bilo lepo, ali ono što je sinoć učinjeno, sve je bačeno u vodu. Nemam želju da pričam sa njim. Ja sam neko ko ume da voli i želi da voli, ako neko ne ume to da mi vrati, onda ja tu nemam šta da radim - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: STANIJA JE LEPA I KULTURNA, NIJE SE BRUKALA U ZADRUZI: Dobrojevićeva priznala da je FASCINIRANA Draganinim mužem, a onda se oglasio ON! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'