AKTUELNO

Ovo nije mogla da prećuti.

Zadrugari kao i svakog četvrtka imaju priliku da pogledaju zanimljive klipove u kojima se može videti ko je bio sklon ogovaranju, a ko je činio nešto što je žarko želeo da prikrije.

Ono što je privuklo pažnju jeste trenutak kada je Dragana Mitar pričala o Nenadu Aleksiću Ša i dolasku njegove supruge u Rajski vrt, Ivane Aleksić.

Foto: TvPink Printscreen

Dragani nije bilo svejedno zbog svega što je ispričala o njemu, pa je za stolom morala iskreno da prizna kada je sve među njima počelo i ko je bio inicijator.

On se posvađao sa Jelenom, došao je kod Matore da spava. Cela priča je počela tad. Mi smo tu piskarali, a pre toga smo konstatovali, njih dvojica nisu ceo dan razgovarali. Bilo je sve negativno. Onda na kraju dolazimo do toga gde ponovo dolazi izlaganje mene i Pavla. Meni je Nenad signalizirao sa kojim ljudima treba da budem okej. Za ovu osobu koja mu je sad drugarica, sve je negativno pričao (za Jelenu Krunić). Za stolom smo pisali vezano za spoljni svet. On je bio inicijator svega. Sam je počeo prvi da mi piše, a ja sam to prihvatila. Prvi počeci su bili sa njegove strane - rekla je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nenad je ostao zaprepašćen svime što je čuo, a kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

'