AKTUELNO

U njihovoj vezi sada cvetaju ruže.

Ljubav Lune Đogani i Marka Miljkovića jedna je od glavnih tema "Zadruge 2". Baš iz tog razloga, tokom ove noći, Ognjen Amidžić je ušao u Belu kuću i pre izbacivanja porazgovarao sa najaktuelnijim učesnicima, pa i sa Lunom i Markom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon blogerke, na intervju sa voditeljem došao je i Miljković koji je potvrdio da u njihovoj vezi cvetaju ruže.

Imali smo neki konflikt, dosta ljudi me je usudilo kako sam napravio problemčić, ali izvukli smo pouku iz tog konflikta. Definišemo sve. Ja volim u startu da definišem šta odgovara šta ne odgovara, kako funkcionišemo. Ja se nadam da smo shvatili i ona i ja. Ja svoje probleme mogu sam da rešim, i verbalne i fizičke, a ona je tada nasrnula na njega (Boru). Znam da srčano reaguje, ali nema potrebe za tim. Druga stvar, ukoliko dođe do nečega što joj smeta u vezi, treba da popričamo, a ne da se okrene i da ode. Meni je to zasmetalo i mislim da se to neće dešavati u budućnosti, da bi opstali. Kad imamo problem, sednemo, popričamo i da vidimo da rešimo - rekao je Marko i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ona je puna ljubavi, kao lopatom da me obasipa ljubavlju, a meni to odgovara, ja sam željan ljubavi. Imamo nekih par razmirica u početku, ali mislim da će to biti super. Ja kad se upuštam sa nekim u vezu sve stvari definišem u startu. To što je Luna tako srčana i ima neke ispade bez potrebe, burne reakcije, kao što je burno reagovala kad je ispao konflikt između mene i Bore, može ona to sve da iskontroliše. Mislim da mi možemo da funkcionišemo u budućnosti kao skladan par. Naša veza neće biti zanimljiva za rijaliti. Svađe ćemo pokušati maksimalno da izbegavamo, ja nekad nemam kočnicu i ne želim da dovodim sebe u pitanje, a sa sobom i nju, da napravimo neke gluposti ni napolju a kamoli na ovakvom mestu.

Ognjena je zanimalo da li bi njih dvoje funkcionisali i van kamera luksuznog imanja, a Marko je potvrdio da je uveren u njihovu ljubav.

Generalno smo fino krenuli. Luna mi prilično odgovara što se svega tiče, spremna je da uči, posluša moj savet, ne razmišljam, prelepo nam je ovako, opušteni smo. Mislim da bi i napolju imali sličan odnos, jer ja gledam da maksimalno isključim elemente rijalitija, da blokiram sve rovce koji dolaze, raznorazne gluposti, gledam da isključim sve i da funkcionišemo kao da smo napolju. To se trudim i trenutno mi ide od ruke. Mislim da bi funkcionisali i napolju 100% - istakao je zadrugar.

On se osvrnuo i na odnos sa drugim učesnicima, za koje kaže da nisu ljubomorni, te da nije primetio zlu krv.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam primetio da ostali žele da nam pokvare nešto. Uglavnom nas svi podržavaju. Niko se ne meša, kad nas dvoje pričamo, retko kad dođe neko treći - naveo je Marko.

Miljković je istakao da mu nijedan drugi ljubavni par nije interesatan i da ga niko drugi ne zanima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISAM IH VIDEO ZAJEDNO: Kobra otkrio da Miki nikad nije bio zaljubljen u Suzanu, PA PROGOVORIO O SNEŽANI! (VIDEO)

Niko mi nije nešto specijalno drag. Ne pronalazim sebe ni u jednom paru. Ne bih se ponašao ni kao David, ni kao Zola, ni kao Marko Marković, Petrući mi je previše ''ladovina''. Crnogorac mi je možda najbliži, ali niko mi nije specijalno - zaključio je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Miljković

'