AKTUELNO

Dala im vetar u leđa.

Stanija Dobrojević se pre dva dana vratila u "Zadrugu 2" i tom prilikom prenela informaciju Davidu Dragojeviću da ga njegova bivša devojka Aleksandra Subotić još čeka i da živi u njegovoj porodičnoj kući u Veterniku.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ovo je unelo trzavice u Dragojevićevu vezu sa Anom Korać, ali se ubrzo situacija smirila, te sada ponovo u ovoj romansi cvetaju ruže.

Tokom ove večeri za vreme reklama u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Davidu i Ani je prišla Luna Đogani, koja im je pružila punu podršku, te je istakla da Koraćeva srećnica što njen dečko ima stav.

Foto: Rijaliti Zadruga

Želim da ti kažem da se ne sekiraš, imaš muškarca pored sebe koji zna šta hoće, koji je siguran u ono što imate vas dvoje. Opusti se, nemoj da te dotiču ove priče. To šta ona radi napolju, to je njena stvar, vi ste ovde, uživate. Nemojte da dozvolite da te sitnice utiču na vašu vezu. Znam da ste se sinoć nešto... Sad ste ovde, uživajte ovde, kad izađete napolje rešite sve što imate da rešite, to ti je moj savet. Hvala Bogu pa je on ovakav, kaže i ima stav. Zamisli da je neki mutavi, kao što su neki bili, da ne zna da se izjasni. Uživaj - rekla je Đoganijeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: SAMO DA MI MAMA KAŽE DA JE SVE OK! Ana i David otvorili dušu jedno drugom, pa priznali šta ih najviše brine! (VIDEO)

Luna je ovom izjavom indirektno uporedila Davida sa svojim bivšim dečkom Slobom Radanovićem, koji je imao problema da se odluči između nje i svoje tadašnje supruge Kristine Kije Kockar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'