AKTUELNO

Ana u šoku zbog onog što joj je Dragojević rekao.

David Dragojević je konačno večeras dobio poziv sa svojom majkom Biljanom kako bi čuo šta ona misli o vezi sa Anom Korać. Bivši fudbaler je bio ubeđen da će ona prihvatiti njegovu novu devojku, ali ipak nije bilo tako.

Međutim, iako ga je majka iskritikovala, David je dobio punu podršku od njegovog očuha što mu je mnogo značilo. Nakon razgovora sa Biljanom, Dragojević je prvo otišao do Ane i porazgovarao sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra svašta priča mami, ona je tamo. Deru se iz pozadine. Je l' tebi Ana rekla kad je Aleksandra izašla da će sa mnom da pravi igru. Da ona mene zaj*bava - započeo je Dragojević.
Ana i ja nikad nismo pričale o tebi. Ja sam njoj samo jednom prokomentarisala da sam gledala klip sa kačketom - dodala je Ljuba i potvrdila da klip u kojem Koraćeva priča da se igra s njim ne postoji.

Foto: TvPink Printscreen

Još je tamo. Pričao sam sa Mungosem. One se deru, vređaju. Pojeo ih je rijaliti. Mungos je rekao da me zna 10 godina i da zna da sam ovo ja. Rekli su da igraš igru sa mnom, da se zaj*bavaš, rekla je da ne želi da te upozna. Ona je tamo. Šta ima da traži tamo ako nije sa mnom. Ne može meni niko da priča šta da radim - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO JE DUGO ČEKAO! David KONAČNO DOBIO POZIV SA MAJKOM! Svi žele da čuju šta će mu reći o Ani! (VIDEO)

Tokom Davidovog razgovora sa majkom, Ana je bila nervozna, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'