AKTUELNO

Dugo nisu u kontaktu.

David Dragojević i Ana Korać plakali su tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i video-pozivu koji je imao sa majkom Biljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu David se dotakao svog brata Dejana Dragojevića sa kojim je već duže vreme u lošim odnosima, između ostalog i zbog svoje bivše devojke Aleksandre Subotić.

Ja sam uvek bio uz njega i dok sam bio u Americi, on je mene zvao šta god mu je trebalo. Taj konflikt je nastao zbog svađa devojaka. Ne znam šta se dešava napolju, ja često misli na njega, pokušavao sam njega da zovem, ali on je mene blokirao - pričao je David kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga David je nastavio da priča o svojoj majci Biljani i očuhu koji je podržao njegovu vezu sa Anom Korać. Takođe, David je poručio u svom izlaganju Aleksandri Subotić da ga ne čeka više.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Aleksandra Subotić trenutno sa svojim detetom živi u porodičnoj kući Davida Dragojevića u Veterniku, što se ovom zadrugaru nikako nije svidelo kada je saznao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragojević

'