AKTUELNO

Gušila se u suzama.

Luna Đogani danas je dobila tajni zadatak od Drveta mudrosti da glumi trudnoću i u to ubedi svog dečka Marka Miljkovića.

Međutim, ona nije izdržala, pa je Marku otkrila koji zadatak ima, što je on izneo pred svima u toku večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Rijaliti Zadruga

Luna je posle toga pobesnela, pa je u suzama otrčala u spavaću sobu, a Miljković nije uspeo da je oraspoloži.

Molim te, razumi mi. Mnogo mi je krivo što ti je to sad propalo, mnogo mi je krivo. Veruj mi, ne trebaju nam takve stvari u vezi. Ne treba nam nijedna takva stvar. Hvala ti što si mi ti rekla - rekao je Marko.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nemoj da mi se zahvaljuješ. Ja sam budala što idem kod Drveta, pravim budalu od sebe tamo. Svaki dan, po 45 puta sam išla, kao debil sam se osećala, da bih se osećala voljeno posle 100 godina, da se osećam lepo sa svojim dečkom negde. Balon jedan nisam dobila da dam onom debilu, jer sam bila ljubavnica, k*rva raspala, rasturačica. Ne mogu da se osećam pet minuta srećno u rijalitiju. Da meni neko nešto priredi, da ja budem srećna. Idu na ostrvo, ja ne mogu ništa. Večito ćuti, krij se, leži u krevetu, j*bi se i to je to. Ja ne zaslužujem ništa više od toga, ja treba samo da se j*bem i to je to. Shvatam te, ali shvati i ti mene. Ne interesuje me ni Dan ljubavi, ni zadatak, ja ne učestvujem. Zaboravi! Ti učestvuj sa tvojom ekipom. Ja više nisam romantična osoba - plakala je Luna.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: PUT JE BIO TRNOVIT, ALI SAM JE SMUVAO: Marko priznao šta je sve radio DA BI OSVOJIO Lunu! (VIDEO)

Ona je nakon ovoga otišla u pab i tamo nastavila da plače. Ubrzo joj se pridružio i Savo Perović, koji je pokušao da je smiri, ali mu to nije pošlo za rukom.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

'