AKTUELNO

Dok Jovanović ima lepo mišljenje o bivšoj devojci, ona je njega ocrnila.

Stanija Dobrojević, Dragana Mitar, Ljuba Pantović i Marko Stolić okupili su se u dvorištu i uz prvu jutarnju kafu pričali o odnosu bivše modelsice i Pavla Jovanovića. Stanija je istakla da je tokom prethodne večeri pričala sa Jovanovićem kada joj je on detaljno objasnio kakvu su vezu imali Dragana i on.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Pavlom sam pričala, spominjali smo te sigurno sat vremena. Pitala sam ga što je ovde došao, da li zbog tebe ili da promoviše klubove. Ja sam skapirala da on tebe mnogo voli. On nije rekao nijednu lošu reč o tebi - prepričavala je Stanija.
On se dečko ovde pogubio. On je došao ovde zbog nje, pričala sam o tome sa njim - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da si mnogo dobar čovek, da si temperamentna napolju, da ne zna zašto si ovde mirna. Da si divna majka. Rekao je da mu je bilo krivo što je ispalo da je išao ovaj, onaj, Torta, da si ispala napolju k*rvetina. A nije tako, već si bila nesrećna u braku i samo si tražila izlaz. Rezime je da ima mnogo lepo mišljenje o tebi. Sikija (Sinišu Dragutinovića, njenog muža) ne podnosi  - dodala je Stanija.
Pa zato što mu je Siniša nabio komplekse. Siniša je meni objasnio kako stoje stvari. Koja žena koja se vratila mužu treba da se druži sa bivšim dečkom - pričala je Dragana.

Potom se Dragana osvrnula i na to da Pavle nije bio fer prema njoj kada joj je rekao da je sponzoruša i da je sa Sinišom samo zato što je finansijski snadbeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kaže on meni da je tebi hteo nešto da dokaže, ali mu devojka ostane trudna i ona mu šalje ovde stvari - pričala je Stanija da Pavlu devojka šalje poklone u "Zadrugu", što su Ljuba i Dragana negirale.
Šta sam ja dobila za pola godine što sam bila sa njim, a kažu da sam sponzoruša? Bila žurka na Kopaoniku, ja išla sa drugaricama, meni moj Siniša sve platio i sama se provela sa drugaricama. Jesam li ja tražila da mi neko pošalje tortu na rođendan? Pa šta što mi je muž kupio auto, pa imala sam ga i ranije. Kada je Ša ušao, on je znao situaciju napolju i tako se on ubacio u tu priču, jer je video da dečko laže i tako je počelo to prepucavanje. Dečko nije normalan, daleko mu lepa kuća. Neka ljubav? O čemu ti pričaš? Mom drugu rođendan i ja odem na splav i ja i gospodin Torta i on dolazi na rođendan i pruža ruku Torti i meni govori: "Pruži i ti ruku". Ma o kakvoj on ljubavi pričaš - govorila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Njihovi uzdasi su rekli sve: Ana i David se strasno ljubili u garderoberu, a onda je njena ruka ZAVRŠILA NA NJEGOVIM INTIMNIM DELOVIMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'