AKTUELNO

Od sada ona preuzima mandat i vodi brigu o Beloj kući.

Tokom prethodne noći u Beloj kući je održano još jedno izbacivanje, a rijaliti "Zadrugu 2" je po drugi put napustila Višnja Petrović koja je osvojila manji procenat glasova od svoje protivnice u duelu, Dorotee Jovanović. Ona je u studiju kod Dušice Jakovljević ispričala šta misli o svojim cimerima, ali je i ostavila pismo u kojem je imenovala novog vođu.

Ovonedeljni vođa prema Višnjinoj odluci je Zlata Đurković. Nakon ovog saopštenja, Luna Đogani je svoj mandat ustupila ovoj zadrugarki koja se obratila svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, bila si super vođa, cmokić. Šapni Zlatiji da sam imala drugi plan, ali je*iga. Uživaj u Hotelu kako si navikla. Hoću da uživaš kako samo uživaš. Očekujem zanimljivog zadrugara. Znate ko ste. Zlatija blistaj. Višnja vam šalje pozdrav iz stana i WC šolje - pisalo je u pismu koje je poslala Višnja.
Vi ako budete hteli da mi nešto pomognete, vi ćete mi pomoći. Nije mi palo na pamet da ćeš mene postaviti za vođu. Hvala ti od srca - rekla je Zlata i preuzela mandat.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata je istakla da ovo nije očekivala, pa je već počela da je hvata panika oko podele budžeta koji uvek napravi veliku tenziju među zadrugarima.

Pročitajte još: VRATA NJEGOVE KUĆE SU ZA NJU OD SADA BLINDIRANA! Davidov očuh URNISAO Subotićevu: Ona tu nema šta da traži, smeje joj se CEO VETERNIK! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'