AKTUELNO

Uzrok smrti nepozmat!

Američka glumica Lisa Šeridan preminula je u 45. godini u svom domu u Nju Orleansu. Razlog smrti još uvek nije poznat, a spekulisalo se da je u pitanju samoubistvo što je njena porodica demantovala.

Kako je njen menadžer izjavio, njena porodica je šokirana.

Lisa je preminula u ponedeljak ujutru. Još uvek čekamo nalaz, a njena porodica je slomljena zbog gubitka. Bila je veoma voljena. Svima nam je slomljeno srce - rekao je menadžer.

Lisa se bavila glumom više od dve decenije, a bila je u vezi sa Ronom Livingstonom sa kojim se nikada nije venčala. Njeni slavni prijatelji proteklih dana iskazivali su žalost zbog ovog nemilog događaja, a među njima i Dona Deriko koja je napisala:

Upravo sam saznala da je moja draga prijateljica, glumica Lisa Šeridan, preminula. Sedim zapanjena. Lisa i ja smo snimale film pre pet godina i jako se zbližile, te ostale bliske prijateljice. Toliko je retko pronaći tako nežnu dušu u ovoj industriji, gradu... Čak i svetu. Zaista je bila jedna od najslađih i najnežnijih žena s kojima sam se susrela u životu. Uvek je donosila pozitivnu energiju kada bi ušla u prostoriju, čak i u teškim trenucima. Svi koji su je poznavali, obožavali su je. Laku noć, anđele. Jako ćeš nam nedostajati - napisala je glumica na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: DŽORDŽ KLUNI UŽIVA U POSLU: Čuveni glumac režira i igra glavnu ulogu u novom filmu! (FOTO)

Pink.rs

#glumica

'