AKTUELNO

Definitivno kraj?

Luna Đogani i Marko Miljković su ove noći na korak do raskida. Oni su se posvađali tokom emisije "Gledanje snimaka", kada je Marko rekao da su nju uhvatile bubice, a Luna je tvrdila da zaista misli sve to što je pričala u klipu, da joj ne odgovaraju njegove svađe sa zadrugarkama, kao i to da joj ne posvećuje dovoljno pažnje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon emisije, koju je Luna propustila jer je plakala u spavaćoj sobi nakon brutalne svađe sa Mikijem Đuričićem, njih dvoje su nastavili raspravu.

Ne znam šta više šta da ti kažem. Meni pričaš jedno za stolom, drugo ovako. Užas. Znaš kako me hladiš, u fulu me hladiš, svaka ti čast. Hladiš me na taj način - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kaži sve. Izvlačim iz tebe ono što je istina - bila je besna Đoganijeva.
Možeš da izvlačiš k*rac ništa više. Hladiš me, ne znači da sam se ohladio, ali hladiš me, ovakvim glupostima, idiotlukom - naveo je Miljković.

Nakon kratkog zatišja, oni su ponovo nastavili raspravu, koja se razbuktala, te su shvatili da je možda najbolje da se udalje jedno od drugog.

Ja namerno radim da bi se ohladio. Tebi tako malo treba da se ohladiš. Malopre kad mi tvoj drug zamalo udario šamarčinu, ti si umoran, samo si prošao. Ne da mi nije lako nego hoću da se ubijem, da tebi sve bude ok, trudim se oko ove veze - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tebi ne odgovaram ovakav, ti meni ne odgovaraš takva i to je to - naveo je Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam jedan retard koji je mogao da pomisli da si ti mogao da budeš sa mnom onakav kakav ja želim. Tebi ne trebam ja, nisam devojka za tebe. Tebi treba devojka koja hoće da ćuti. Ubio si me time što si mi rekao da te hladim. Drago mi je, tek ću da te hladim. Koga ti zaj*bavaš - besnela je zadrugarka.
Za stolom sam te pitao da li ti stvano to misliš, ti si rekla da misliš. Ishisterisala si bezbeze - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što želiš to ćeš i da dobiješ. Mene više boli k*rac da glumim debila zbog tebe. Kao paćenica neka ceo život - bila je uplakana Luna.

Miljković se zatim obratio Mikiju, koji je u tom trenutku ušao u spavaću sobu i zamolio ga da se izvini njegovoj devojci.

Miki nije trebalo da je psuješ, ako mene poštuješ , izvini joj se - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA SE SMIRI! Nakon što ju je Miki brutalno izvređao, LUNA PLAKALA KAO KIŠA U KREVETU! (VIDEO)

Nisam hteo da je uvredim, ona je krenula da vrišti na mene. Niti je mrzim, niti ništa. Nikad je negativno nisam komentarisao - naveo je Miki, a onda su Marko i Luna nastavili da se raspravljaju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima,

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'