AKTUELNO

Žestok sukob na samom početku emisije..

Nakon što je danas u Beloj kući nastao veliki haos kada je Miljana Kulić pogodila Davida Dragojevića i Lazara Jeremića šoljom u glavu, stiglo je i pismo Velikog šefa.

Voditelj Milan Milošević je pročitao pismo u kom je bila odluka da Miljana bude kažnjena, sa čim se ona složila.

Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana zbog gađanja šoljom bude kažnjena dvonedeljnim honorarom i direktnom nominacijom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče direktne nominacije srećna sam, volela bih da budem nominovana. Što se tiče šolje, izvinila bih se Lazaru, sa njim nisam imala konflikt. Moja namera nije bila da nikoga napadnem šoljom, već je mene napalo deset hijena, ove dve lezbejke - rekla je Miljana, a onda je ponovo nastala svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da me niko diskriminiše ovde. Mene je držalo obezbeđenje na krevetu. I mene i Sanju je obezbeđenje držalo u garderoberu - urlala je Jovana Tomić Matora, koju je Kulićeva prozvala.

Njihova svađa se razbuktala, a voditelj nije mogao da obuzda zavađene strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šolju bacila u nepoznatom pravcu. Htela sam da da odbranim sebe i moju majku. Ova prostitutka i lezbejka se uputila ka meni, takođe i ovaj p*copevac. Takođe i Ana Korać, njoj želim da se izvinim zbog jedne rečenice - rekla je Miljana.
Molim ljude koji štite ljudska prava da podnesu tužbu zbog ovoga - urlala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj ovde klošarčić sa zavijenom glavom mi je malopre rekao "Video sam ti tatu, j*baću ti sestru". Ja se Ani izvinjavam što sam rekla to - bila je besna Kulićeva.

Njih dve su nastavile da se vređaju, a onda su jedna drugoj spomenule i porodicu. Jovana je u jednom trenutku skočila i krenula ka Miljani, ali obezbeđenje i zadrugari su je sprečili da napravi nešto što niko ne bi želeo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Miljana uništavala sve pred sobom, OVAKO POKUŠALA DA PRIVUČE PAŽNJU! (VIDEO)

Ti si mi pričala kako ti je sestra sa ubicom, ti i tvoja majka ste pričale kako imate problema u porodici, moja porodica je čestita - urlala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Reši ti tvoj bol u duši, koji imaš u sebi - rekla je Miljana nakon čega je nastao potpuni haos.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'