AKTUELNO

Zonjićeva i Čolak ponovo ušli u žestok sukob.

Pre nekoliko dana Bane Čolak je izjavio da je imao s*ksualne odnose sa Marijanom Zonjić na turnejama koje su radili zajedno, što je ona demantovala. Užičanin je istakao da oni nisu bili u vezi već u kombinaciji, sa čime pevačica ponovo nije bila saglasna.

Mnogi ukućani su pomislili da je to Čolak rekao samo zato što je tom razgovoru prisustvovala i Stanija Dobrojević, pa da je time želeo da privuče njenu pažnju. Povodom ove teme, tokom emsije "Pitanja novinara" stiglo je pitanje za Baneta koji je ponovo pričao isto.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs, Privatna arhiva

Pričao si za stolom u vezi sa Marijanom da si je 20 puta zadovoljavao, da si je razvlačio po stanovima. Šta si time želeo da postigneš pošto je tu bila Stanija, da li si hteo da time postigneš nešto kod Stanije - glasilo je pitanje novinara.
Smatram da ponekad preteram. I dalje stojim iza toga. Postoje ljudi koji su viđali Marijanu i mene. Moji drugari koji su bili kod nas u studiju, znaju u kakvom odnosu smo bili Marijana i ja. Nije muški i džentlmenski da ja to izgovaram. Nismo bili u vezi, naš odnos je započeo kada smo otišli na turneju u Makedoniju. Bili smo u nekoj šemi. Dvadesetak puta smo bili zajedno. Nismo pili kafe, samo smo se viđali u spavaćoj sobi. To je jedino što smo radili - pričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ubila ga je sujeta, jer je on zaljubljen u nju. On može da izmišlja i dalje. Mi smo odradili svirku i to je to, on je bio sa mojom drugaricom. Odvratan je i bedan - rekla je besno Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su ponovo ušli u žestok sukob zbog ovoga, a šta je prava istina ostaje da saznamo.

Pročitajte još: VELIKI ŠEF MU ISPUNIO ŽELJU: Karađorđe DOBIO POZIV SA ĆERKOM Aleksandrom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'