AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Zadrugari su zbog zadatka ,,Kauboji i indijanci" u toku ove nedelje imali drugačiji princip nominacija, jer su i jedna i druga grupa imali pravo da biraju svoje potrčke.

Vođa kauboja bio je Lepi Mića, a on je svojom odlukom poslao u izolaciju Doroteu Jovanović i Draganu Mitar, dok je vođa David Dragojević koji je bio u grupi indijanaca nominovao Branislava Radonića Brendona i Ljubu Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su svojim glasanjem za stolom odlučili da se Dragana i Brendon bore za opstanak zajedno sa Mikijem Đuričićem koji je direktno nominovan zbog pokušaja fizičkog nasrtaja na Tomislava Panića.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njima će se ove nedelje pridružiti još jedan zadrugar, gde će i publika dati svoj glas i odlučiti ko bi po njihovom mišljenju trebalo da završi svoje takmičenje u ovom najgledanijem rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću, a onda im je saopštio da će između Mine Vrbaški, Vladimira Todorović, Aleksa Savića, Nenada Aleksića Ša biti odlučeno ko će od njih biti potencijalni takmičar za izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci kraj malih ekrana su dali najmanji broj glasova Vladimiru Todoroviću, koji će se pridružiti ostalim nominovanim takmičarima i boriti se za opstanak.

Brendon i Vladimir će noć provesti u zatvoru, dok će Miki i Dragana spavati u izolaciji.

Detaljno pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'