AKTUELNO

Anastasija je istakla da je bivša Modelsica bila najveća podrška svom suprugu kada nije bio materijalno obezbeđen.

Večerašnji gosti voditeljke Dušice Jakovljević bili su podrška nominovanih zadrugara Dragane Mitar, Vladimira Todorovića, Branislava Radonića Brendona i Mikija Đuričića.

U studiju u Šimanovcima je bila drugarica Dragane Mitar, Anastasija koja je otvoreno pričala o tome da li su tačne glasine da je njen suprug Siniša Dragutinović našao novu devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Jesmo, u kontaktu smo. On je zaista voli. Siniša mnogo voli Draganu i nema novu devojku. Što se tiče Siniše, on je naravno čeka i ne želi da večeras izađe iz "Zadruge" i pruža joj punu podršku - rekla je Anastasija, Draganina drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Anastasija je otkrila da je bivša Modelsica bila kraj Siniše i kada nije bio materijalno obezbeđen kao sada i da nije pravi razlog što je ona pored njega samo zato što ima novca.

Kada su se oni upoznali, on nije imao taj novac koji ima sada. Ona je sa njim krenula od te početne nule. Ona mu je bila podrška. Ona je bila sa njim i kad nije imao, pa zašto ne bi ni sada bila kada ima - dodala je Draganina drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Facebook, Tv Pink Printscreen

Pročitajte još: NOSIO JE U NARUČJU: Lazar i Marijana isprobavali ove plesne pokrete, a onda je Jeremić uradio OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

'