AKTUELNO

Sve se orilo u kući.

Veliki šef poslao je večeras pismo zadrugarima u okviru kog je naveo da je sada potrebno da Aleksandra Subotić iznese svoja mišljenja i stavove o svakom zadrugaru u Beloj kući. Došao je red i da iznese svoje stavove o Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom bilo je veoma napeto i burno. Aleksandra je prvo komentarisala Anu Korać, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem. Aleksandra je rekla da Koraćevoj zamera što je njenu ćerku upoređivala sa svojim psom i govorila kako će svog psa upisati u vrtić u Novom Sadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Koraćeva nije ulazila u raspravu sa Aleksandrom, koja je zatim počela žestoko da se svađa sa svojim nekadašnjim dečkom. Sve vreme Aleksandra je imala podršku svoje majke Ljube Pantović, sa kojom je ranije bila u lošim odnosima. U jednom momentu David je ustao i Aleksandri se uneo u lice.

Zahvalna sam Ani što mi je skinula bedu sa vrata. Ništa nemam protiv nje, osim što je poredila moje dete sa kerom. Ja tebi nisam skinula verenika. Ti si meni loše činila i na sve to ti daješ sebi pravo da me pljuješ - govorila je Aleksandra.
To je takva laž! Ja u životu nisam poredila tvoje dete sa psom - branila se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

David i ja nismo raskinuli. David laže, on nije raskinuo sa mnom nijedne sekunde. On je plakao i odjednom se Ana umešala u našu veridbu. David je patološki lažov i jedna muška sponzoruša! Ti si dno dna. Ja ne živim kod tvoje majke, nego u svom stanu. Pisalo je da sam ja pokušala zbog tebe i nje da se ubijem pred svojim detetom. Što lažeš, kako te nije sramota? Ja sam okačila dete koje si ti učio da te zove: "Tata". Ja nisam ušla ovde zbog tebe i zbog Ane - govorila je Aleksandra.
Jesi raskrstila? Šta si sa crtežima radila? Nisi crtež kačila? Nema šta da pričam sa tobom! Kada si poslala košulju? Ne možeš da budeš žrtva! - izjavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi košulje poslala u januaru. Šta si ti radio po Americi? Izvini molim te, što si nas izbacio iz kuće preko TV-a, velika muškarčino. Tebi su moji fanovi pola kuće renovirali! Što se mene tiče on je jedan ljudski odron, folirant i lažov. Ova devojka se jeste umešala u moju veridbu, nije bila lažna veridba - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'