AKTUELNO

Nastao žestok verbalni sukob.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

U Beloj kući je nastala velika tenzija kada je Aleksandra Subotić uputila Davidu Dragojeviću pitanje zašto se nije pozdravio sa njom kada došla u rijaliti, a onda joj je on uzvratio pitanjem zašto je ona naprasno bliska sa Stanijom Dobrojević sa kojom je bila u žestokom konfliktu zbog Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovog pitanja nastao je žestok verbalni sukob između bivših ljubavnika.

Ti si sada totalno drugačija osoba. Ušla si juče i podržala si Staniju, to je ista ta žena zbog koje je udario Tomović, koja u svađi sa tvojom mamom kaže da si ti k*rva i da ti je njen dečko napravio dete. Pljuvala te i sada je podržavaš. Ja sam rekao da se ugasilo sve kada sam ja počeo da se družim sa njom. Kada je nadomestila sve ono što mi ti nisi pružila - prekoreo je David Aleksandru.
Kako si se ti ponašao? Meni je smetalo što si se konstantno spajao sa drugom devojkom. Ti si mene ubijao psihički. Prevario si me za jednu noć. Ti se nikada nisi postavio kao muškarac. Ti si za mene ljudsko smeće - odgovorila mu je ona besno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SUBOTIĆEVA PRIČA ISTINU! Petar Tojagić potvrdio njene navode i javno raskrinkao Davida: Molio me je da Aleksandri prenesem da je VOLI, evo šta je još tražio od mene! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'