AKTUELNO

Filmska zvezda se sa nekadašnjim verenikom bori za starateljtsvo nad četvorogodišnjom ćerkom Lunom.

Glumica Uma Turman i francuski milijarder Arpad Buson bore se na sudu za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Lunom. Arpad je Umu na sudu optužio da meša lekove sa alkoholom i da ima mentalni poremećaj, a ona je izjavila da je njen bivši verenik tokom njihove veze s vremenom postajao sve agresivniji.

Ona je ispričala kako je Buson podivljao kada je otkazala put na Bahame jer joj je kći Maja (19) koju ima iz braka s glumcem Itanom Houkom (46) pala s bicikla.

Kada mu je Uma rekla da je trudna s Lunom, rekao joj je da dete neće nositi njeno prezime i da ne želi da njihova kći bude Amerikanka.

Inače, milijarder i glumica od početka su imali turbulentnu vezu. Oni su se upoznali 2007. godine, a pred oltar je trebalo da stanu 2009. godine, međutim venčanje je bilo otkazano, a glumica je Arpadu vratila prsten. Par se pomirio 2011. godine. Zvezda filma ''Kill Bill'' te godine je zatrudnela. Iduće godine rodila je Lunu, a Arpad i Uma odlučili su da se ipak venčaju. Međutim, nakon nekoliko meseci, Uma je otkazala venčanje.

Autor: M. K.

#Razvod

#Uma Turman

#glumica

'