AKTUELNO

Zadrugarke su zasenile svojim nastupom žiri.

Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora odlučile su se da nastupaju na "Zadrugoviziji 3" uz miks pesama "Noćas pada kiša" koju izvodi grupa Dr. Igi i "Samo u snu" koju izvodi grupa Fanki Dži.

Ove tri zadrugarke su se svojski potrudile da iznesu ove numere, a Stanija je prva zapevala, dok je Matora glumila "šmekera" i odradila muški deo posla.

Foto: TvPink Printscreen

Mirnu melodiju je prekinula pesma "Samo u snu" kada su u punom sjaju zablistale sve tri i udružile svoje glasove.

Foto: TvPink Printscreen

One su nastupale druge po redu večeras, a kako je njihov nastup izgledao, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Članovi žirija pomno su pratili njihov nastup, a onda su izneli svoja zapažanja. Poznato je da je Sandra Afrika imala konflikt sa Stanijom i da ju je zadrugarka prozivala tokom boravka u "Zadruzi 2", te ona ovoga puta nije štedela kritike za Dobrojevićevu.

Meni su bili super. Matora, svaka čast. Top ste se obukle, stajling vam je ekstra. Jedino Stanija otkud znam, možda malo pevanje, bolje da si đuskala. Pesme su vam super - ispričala je Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Nastup vam je čista 10. Miki je neko ko drži rijaliti. Mi napolju navijamo za ljubav, a ti si prema njemu veoma stroga. Za svoje godine izgledaš svetski. Moje iznenađenje večeras je Matora, možeš svima da pomutiš konce, pa čak i reperima - uputila je pohvale Maja zadrugarkama.

Foto: TvPink Printscreen

Matora me je oduvala, kao da si to radila i ranije. Stanija, ekstra izgledaš - rekao je Đekson.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Stanija Dobrojević

#Suzana Perović

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'