AKTUELNO

Svi su čekali ovaj momenat.

Nastup Marka Miljkovića, Lazara Čolića Zole i Alekse Savića izazvao je burne reakcije, mnogo pre nego što se desio. Naime, sve ljude je začudio izbor pesme ove grupe. Oni su odabrali da pevaju pesmu "Kocka" koju izvodi Slobodan Sloba Radanović. Ono što je ljude ostavilo u čudu, je to što je Miljković izabrao baš ovu pesmu, jer je izvodi bivši dečko njegove bivše devojke Lune Đogani, sa kojim Marko tokom cele prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" nije bio u dobrim odnosima.

Večerašnji nastup je otvorio Marko koji je otpevao prve stihove pesme "Kocka", a onda je Aleksa preuzeo mikrofon.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su večeras nastupali treći, a sve oči u studiju su bile uprte u njih. Kako je njihov nastup izgledao, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je ocenio njihov nastup, a komentari su bili i više nego pozitivni. Maja Nikolić i Nada Topčagić su naročito izrazile želju da bi volele da da Marko pomiri sa Lunom Đogani i da navijaju za njihovu ljubav.

Mi bismo voleli da se ti pomiriš sa Lunom. Meni nije teško da te poljubim u obraz. Ako će moj poljubac da pomogne da se ti pomiriš sa Lunom, ja ću da te poljubim. Nemoj da sam te džabe ljubila, hoću da se pomiriš sa Lunom - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je za mene omiljeni pevač u Pinkovim zvezdama i zahvaljujući tebi, ova tačka je zaista uspela. Jeste Marko kao šmeker, ali ti si odlično otpevao, Zola isto. Aleksa, pevaš bolje i od Slobe Radanovića - pohvalila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Sad moraš da se poljubiš sa Lunom, poljubila te Maja. Aleksa, ako te ne uhvati neki menadžer, ti i ja pravimo zajedno neku stvar - pohvalio je Đekson ovu trojku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksa Savić

#Lazar Čolić Zola

#Marko Miljković

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'