AKTUELNO

Dragojević nije mogao da podnese ono što je Subotićeva rekla.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" čiji je domaćin ove večeri Milan Milošević došlo je do žestoko obračuna između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ljube Pantović.

Naime, nakon što je Aleksandra izjavila da je zarađivala više nego David, a on je pokušao da nasrne na nju zbog toga što je ovo shvatio kao omalovažavanje. U tom trenutku je skočila Ljuba u odbranu svoje ćerke.

Foto: TvPink Printscreen

Ti praviš od mene da sam ja klošar - vikao je David.
Makni se od nje. Mamu ti j*bem u usta! Želim tebe da pljunem, da ga zalijem. Ti si dobar u p*šenju k*rca, čula sam to - branila je Ljuba Aleksandru i pokušala je da Dragojevića polije vodom.
G*vno bre jedno! Ja nisam hteo da imam ovakvu genetiku i ovakvu krv. Znala si sve, da te nisam voleo - vikao je besno David.

Foto: TvPink Printscreen

Te konjske zube ću da ti izbijem. P*šikurko raspala! U usta te j*bem.
Ti si meni gadiš, odvratan si mi. Ali hoću da kažem da moja ljubav nije bila lažna i da ništa nismo fejkirali. Ja sam sebi platila svoje grudi i to su jedine pare. Imaju poruke mogu da se pronaći poruke gde on piše - Aleksandra uradi jednom nešto sebi i ja ću pare zaraditi - nastavljala je Aleksandra da brani svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NA KORAK DO POMIRENJA: Matora prišla Sanji kada je videla ovo, pa počela da joj TEPA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'