AKTUELNO

Pored svega, ona je otkrila i da smatra da joj je otac ubijen.

Paris Džekson, ćerka Majkla Džeksona, u jednom intrevjuu progovorila je o smrti svog oca i o traumatičnom iskustvu zbog kog je pomišljala da sebi odzume život.

- Moj otac često je govorio da mu neki ljudi ne žele dobro. ''Jednog dana će me ubiti'', rekao mi je - isričala je Paris koja je uverena da je njen otac ubijen.

- Iako zvuči kao sr*nje, to je istina. To znaju svi pravi fanovi i svim u porodici, mom ocu je sve bilo namešteno - tvrdi Majklova ćerka.

Paris veruje da je Majkla ubio doktor Konrad Maraj koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata. Ipak, ona smatra da se iza svega krije nešto mnogo zlobnije.

- Želim pravdu, ali sve je trenutno poput igranja šaha, a ja se trudim da dobro odigram. To je sve što vam mogu reći - istakla je Džeksonova za magazin ''Rolling Stone''.

Ćerka kralja popa otkrila je i da je nepoznati, stariji muškarac silovao dok je imala 14 godina, samo tri godine nakon što je njen otac preminuo. Nakon toga, postala je zavisna od narkotika i pala je u depresiju.

- Mrzela sam sebe, imala sam jako malo samopuzdanja, mislila sam da ništa ne mogu da uradim kako treba. Smatrala sam da nisam dostojna života - priznala je Paris.

Iako je nasledila milione od oca, Džeksonova želi sama da zarađuje i zbog toga je počela da se bavi manekenstvom, a namerava da se oproba i u glumi.

Majklov najstariji sin Princ tvrdi da Paris veoma liči na oca.

- Kao osoba, ona je ista Majkl. Ima njegove vrline, ali i mane. Jako je strastvena i osećajna - istakao je on.

Autor: B. Radonić

#Majkl Džekson | Michael Jackson

#Paris Džekson

'