AKTUELNO

Obezbeđenje brzinom munje uletelo u Belu kuću.

Tokom emisije "Igra istine" došlo je do žestokog konflikta najpre između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović zbog proteina i cigareta, da bi se kasnije atmosfera u Beloj kući podgrejala, a sukob se preusmerio na Rebeku Popović i Miljanu Kulić.

Mina Vrbaški je upitala Doroteu da li je ona ukrala njoj i Ljubi Pantović protein, a ona je to negirala. Potom je Pantovićeva optužila da su ona i Rebeka Popović ukrale cigarete Nadeždi Biljić zbog čega je ona pobesnela, pa je počela da se pravda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam uradila. Ja sam čula da ti gaziš garderobu. Ovde svi pričaju da ti kradeš garderobu i šminku. Ja nisam ukrala Nadeždi cigarete. Ja sam ukrala Stanijin protein i rekla sam Mići da ću krasti sve jer nemam šta da jedem, a vas boli k*rac. Ja Ljubi nikad u životu ništa uzela nisam - pravdala se Dorotea.
Ne moraš da kradeš, pitaj brate, ja ću ti dati. Ti si bolesnica bolesna - uzvratila joj je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Branislav Radonić Brendon joj je poručio da joj "idu bale iz usta" zbog čega se ona dodatno iznervirala pa je pokušala da ga polije.

Miljana Kulić je isprovocirala Rebeku govoreći joj da je ona učestvovala u krađi, dok se ona bezuspešno pravdala, a kada nije mogla da iskontroliše svoj bes ona je ispolivala Kulićevu vodom.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija u Beloj kući je postala veoma napeta, a obezbeđenje je uletelo brzinom munje u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do neželjene situacije.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

'