AKTUELNO

Pink.rs došao u posed pisma!

Stanija Dobrojević ušla je sinoć u nekoliko žestokih sukoba sa zadrugarima, a razlog je bio Vladimir Tomović. Naime, nakon što je Eleonora Miljković navela da je imala nekakav dogovor sa Tomovićem tokom emisije "Pitanja novinara", Dobrojevićeva je pobesnela. Nakon toga, posvađala se i sa Lepim Mićom koji je rekao da Vladimir njega podržava i pozdravlja preko zadrugara koji su se vratili u rijaliti, što je Staniju dodatno razbesnelo.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon toga, Stanija je otišla do garderobera i izvukla pismo od Vladimira koje je krila i dala ga svojoj prijateljici Marijani Zonjić da ga pročita. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a portal Pink.rs došao je u posed pisma i ekskluzivno otkriva njegovu sadržinu.

Foto: Privatna arhiva

Ne želim da ti otežavam dodatno situaciju. Izgleda da si zaboravila našu priču pre rijalitija. Mislio sam da ćeš se ponašati onako kako bi volela da se ja ponašam kada bi ti bila napolju. Stanija, imaš dobar odnos sa ljudima koju su mene vređali na najgori mogući način. Toma i David. Imaš komunikaciju sa Čolakom koji kaže da bi te muvao kada bi to osećao. Nevažno da li imaš ili nemaš momka, za to ću mu ja suditi. Miljković ti je rekao da ti se posr*o po glavi, ti i dalje sa njim komuniciraš. Pavle te konstantno gleda i nabacuje ti se i danas ti je šaputao nešto. Lazar potura priče. Mića jedini rezonuje i sve je u pravu. Ako želiš da više ikada stupiš u kontakt sa mnom, sve ove nabrojane mušarce ćeš staviti na "off". Bukvalno sve! Večeras je prekretnica i od večeras gledam rijaliti. Ako im staviš to do znanja, nastaviću da gledam. Ako je problem što ovo tražim, stavi meni do znanja i neću gledati. Ovo do sada zaboravljam. Ti ne možeš imati drugare za druženje i razgovore. Počeli su da ti prave anti-fan grupe koje kače tvoje i Pavlove slike kako šapuće i kako šetate. Više od "Ćao, ćao" sa nabrojanima ne možeš imati. Dakle, na tebi je. Moj ulazak se bliži. Da bi do njega uopšte i došlo, ti to treba da tražiš, znaš već gde i kako. Šta god da odlučiš, znaš da ti ja neću stajati na putu. Ili svi muškarci koje sam nabrojao na "off" ili sam ja "off. Volim te - poručio joj je Vladimir.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: REŠI SE OVE K*RVE U NAJKRAĆEM ROKU: Besna Stanija uputila poslednju poruku Tomoviću, pa oplela po Eleonori! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'