AKTUELNO

Dragojević ponovo uhvaćen u laži.

Aleksandra Subotić i David Dragojević su uživali u svojoj ljubavi godinu dana i šest meseci, a onda je prste umešala Ana Korać i veza ovo dvoje zadrugara je doživela krah. Dragojević je, inače, bio veren za Aleksandru, a u planu je bio i brak i osnivanje porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Iako David negira da je želeo da oženi Aleksandru i da je i prsten bila velika farsa kako bi je spasio od negativnih komentara njegove porodice, isplivao je dokaz koji govori potpuno suprotno tome.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, na stranici koja podržava ljubav Aleksandre i Davida, osvanula je fotografija koja pokazuje da je Dragojević i te kako bio zaljubljen u svoju tadašnju devojku, a da je bio potpuno opijen njenom lepotom dokazuje i javna prosidba putem društvenih mreža, na kojima joj je kratko i jasno poručio: "Prelepa si! Udaj se za mene!".

Pročitajte još: SVE ŠTO BUDEŠ KUPILA, OSTAĆEŠ BEZ TOGA: Miljana urlala na Doroteu zbog krađe! Obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

Čini se da je Dragojević već tada imao ozbiljne namere sa Subotićevom iako u Beloj kući "prodaje" potpuno drugačiju priču.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Zadruga 2

'