AKTUELNO

Neće im biti dobro kad ga budu ugledali na vratima!

Protekla nedelja bila je prepuna zanimljivih i burnih događaja. Žurka na kojoj je nastupala popularna pevačica Milica Pavlović, emisije "Pitanja gledalaca", "Gledanje klipova" i "Igra istine" u kojima su razotkrivene mnoge stvari, a nove temu su i te kako započete.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ni to nije sve. Za nama je i nedeljni zadatak "Muško-ženski obračun" u kome je ekipa žena pobedila, a Veliki šef je već danas počeo da nagrađuje neke zadrugarke. Stanija Dobrojević imala je poziv sa svojom PR menadžerkom Tamarom Radoman, posle kojeg su joj mnoge stvari jasnije.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana Mitar izbačena je u subotu, a kao vođu je postavila Ljubu Pantović, koja je već danas podelom budžeta i odlaskom u nabavku napravila frku u kući. Ono što se još desilo u subotu je ekskluzivni intervju Filipa Mijatova sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima u studiju, koji je izazvao lavinu komentara, a odmah potom toga i emisija "Pitanja novinara", kada su predstavnici sedme sile postavljali škakljiva pitanja koja su zanimala sve gledaoce, a goruća tema bio je odnos Ane Korać i gore pomenutog Filipa.

Foto: TvPink Printscreen

Ni nedelja, dan za odmor, nije prošla mirno. Gledanje uspomena zadrugara često bude turbulentno, a ove nedelje je bilo i više od toga kada su prikazane uspomene Lune Đogani, među kojima su bile i one sa popularnim pevačem Slobom Radanovićem. U kući je tada nastao pravi haos, a zadrugari su jedva čekali da prokomentarišu te uspomene.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević ovog ponedeljka ulazi u Zadrugu da sa vođom Ljubom obavi izbor potrčka i omiljene osobe. A ono što svi željno isčekuju sledi odmah posle toga - emisija "Pretres nedelje sa Milanom", koja je već uveliko postala jedna od najomiljenijih emisija publike. Sve gore pomenute teme, a i mnogo više, će Milan pretresti sa zadrugarima, a on je upravo ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima, spreman kao zapeta puška.

Foto: TvPink Printscreen

Emisiju "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom" pratite uživo na TV Pink.

M.P.

#Zadruga 2

'