AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom", Ana Korać iznela je sve detalje odnosa sa njenim bivšim dečkom Filipom Mijatovim. Svi zadrugari ostali su zaprepašćeni svime što je ona ispričala, a što se i te kako podudara sa Filipovom pričom za koju je izneo i dokaze.

Foto: Printscreen Instagram/Filip Mijatov

Iako na društvenim mrežama postoje snimci u kojima je uočljiva njihova prisnost, Koraćeva na sve načine pokušava da prikrije da je imala nešto više od prijateljstva sa njim. Milan Milošević ju je povodom toga upitao zbog čega je bila uplašena kad je čula da će Mijatov ući u Belu kuću, ako je sigurna da je sve to neistina.

Ja sam objavljivala sve klipove sa njim, grlila sam ga! Ali, kad je shvatio da ja neću da budem sa njim, počeo je sve da radi iz inata! Meni nije problem da pričam sa njim i dva sata, ali da ne želim da živim sa njim! Znam, kada bih sa njim provela dan, dva ovde, on bi rekao isto što i ja. On se nikada ne bi oglasio da sam slobodna i da nemam dečka i što sam zaljubljena - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

On je rekao da ima dokaze za to da si se bavila prostitucijom. U trenutku njegovog gostovanja izašla su dva video klipa iz Zadruge 1. Ti si govorila da ti je dečko dao maserati - rekao je Milan.

Ja bih bila milijarder da sam radila to što on priča! To smo onako pričali! Banetu sam isto pričala. Isti taj Filip je uhodio Baneta! - nastavila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Bane Čolak bio u kontaktu sa Filipom kada mu je za potrebe snimanja tražio skupoceni automobil, on je ispričao da je Mijatov navodno i preko njega tražio Anin broj.

Ja sam njega zvao i tražio sam mu skupoceni auto. Zerina je to možda njemu tražila meni iza leđa. Meni je rekao da nije problem i da će mi dati auto. Ja sam mu rekao da mi ne ostavlja na poverenje taj auto. Tada mi je tražio broj Ane Korać. Ja sam rekao da nemam broj. Posle nekoliko dana me je ponovo pitao za taj broj, a dao bih mu! Bio je ljut, iskreno. Bio je sav uglađen, fin, mene je ispoštovao! - rekao je Bane.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'