AKTUELNO

Kulićeva mu ovim rečima zapušila usta.

Luna Đogani i Marko Miljković su doveli svoju vezu na ivicu raskida i to zbog Miljane Kulić. Tokom emisije "Pitanja novinara" blogerka je prokomentarisala ovu situaciju, a onda se oglasio i Marko Miljković, pa je otkrio da li svojoj devojci priča baš svaki detalj odnosa sa Kulićevom.

Da li si Luni rekao da si dao Miljani cigaretu, plašiš li se Lunine reakcije i da li misliš da svojim ponašanjem izazivaš njeno ponašanje - glasilo je pitanje za Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je došla tražila cigaretu, ja sam otišao. Nema potrebe da joj pričam sve te sitnice. Ona je svesna da je Miljana psihopata. Ja sam rekao Luni da ću ja da nastavim da se šalim sa njom i da joj tako odgovorim da bih je skinuo sa vrata. Ona je toga svesna. Nisam prijavio za cigaretu, smatram da je to glupost - ispričao je Marko.

Poznato je da je Kulićeva veoma britka na jeziku, te nije mogla da odoli i ne prokomentariše njihov odnos.

On ne sme da prizna svojoj devojci. Spremao mi je hranu, bio mi je omiljeni u hotelu, ja sam mu prala veš. Igrala sam se sa njim kao sa mladim majmunom dala sam mu "Afričku šljivu". Njegova devojka je histerična i drami i on sad mora da priča da sam ja psihopata. Bila sam zaljubljena u njega, Luna nema potrebu da u meni vidi konkurenciju. Kada sam videla u "Zadruzi 2" kako se ponaša sa devojkama, a posle ih ponižava i vređa, takva osoba meni ne može da se sviđa - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'