AKTUELNO

Pevačica je ubeđena da iza Koraćeva stoje imućno osoblje zbog kojih Mina ne sme da prizna istinu.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Da li moraš na sve načine da lažeš i braniš Anu Korać? Rekao si istinu o njoj, a šta pijan govori trezan misli - pročitao je voditelj pitanje gledaoca.

Foto: TvPink Printscreen

Jedina prava istina je da taj dečko nju poznaje i išao je sa njom do osmog razreda. Ja sam najviše kriv za ovo, ispao sam dijabola - ispričao je Lazar.
Šta god da se desilo između tebe i Lazara, ti ne možeš da kažeš bilo šta, jer se tebi drugar us*o. Ti si dečka molila da ti dođe na rođendan, ja to ne mogu da shvatim - prekorela je Matora Anu što je zvala Lazara na rođendan pored svih uvreda koje je izneo na njen račun.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga je odlučila da se oglasi i Zorica Marković koja je sasula Ani Korać sve u lice:

Sve je ovo otišlo predaleko. Oni su se mnogo zaigrali. Sve što je rečeno ovde od Filipa, Ana Korać kaže da nije tačno. Oni jedno drugom veruju na sve priče, kada izađu napolje sve će videti. Ja sam Davidu rekla da ne talasa mnogo i da ne glumata. 99% ovih priča je istinito. Mina ima strah i ne sme da kaže. Ja ne znam čime se ti baviš, jer nisam videla. Ja vrlo dobro znam ko stoji iza tebe, zato svi ćutite kao p*čke. Nemoj više da lažeš. Davide, ti ništa ne znaš, znaš samo ono što ti ona kaže. Nemoj da vređaš ovu devojku jer si ti njoj uzela dečka. Neka vam je Bog u pomoć za sve laži koje ste rekli - odbrusila je Ana Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#Zorica Marković

'