AKTUELNO

Koraćeva je voditelju priznala se ne kaje ni zbog čega što je uradila u rijalitiju.

Ana Korać je naredna zadrugarka sa kojom je voditelj Ognjen Amidžić odradio intervju. Atraktivna zadrugarka je otkrila voditelju kako je zapravo tekla svađa Aleksandre Subotić i nje koja je obeležila jučerašnju igru.

Foto: TvPink Printscreen

Imali smo dve grupe, bilo nas je po 14. Kada je David tu stao ona je htela njega da gađa, on nije želeo da ga ona gađa. Ona je opet dotrčala i kako on stane, ona je htela da provocira. Onda je tu ona rekla kako sam ja ljubomorna i sujetna. Kada me je napala, ja sam rekla da ona ne može da ga gađa i da ne može da ga vređa. Ja njemu apsolutno ništa ne branim - ispričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je istakla da voli svim srcem Davida Dragojevića i da je zbog njega naišla na mnoštvo osuda, ali da to ne umanjuje ljubav koju oseća prema ovom zadrugaru.

Mene ovde svi vređaju. Ja ovde nikoga sem nje nisam vređala niti se svađala. Ovo je prvi put da se ja svađam sa nekim zbog dečka. Ona vređa i Davida i mene, a ja da ćutim, to bi bilo bezveze. Ne znam gde udaram. Da mogu da vratim vreme, isto bih uradila. Volimo se, verujem u našu ljubav - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je za kraj intervjua upitao Anu da li će ona prihvatiti učešće u igri kada će se atraktivne zadrugarke rvati u čokoladi, na šta je ona rekla da se pribojava da će se naći u duelu na Aleksandrom.

Ne znam, u vezi sam. Znam da bih Davidu to smetalo, ne znam da li bih pristala na to. Verovatno bih se našla u duelu sa Aleksandrom. Neprijatno mi je zbog Davida, u vezi sam - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

'