AKTUELNO

Ne propustite drugu polufinalnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Jubilarna peta sezona najagledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ulazi u samu završnicu, a ovog petka vas od 22 časa očekuje drugo polufinalno veče.

Posle osam meseci, petočlani žiri - Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar - je od 36 najboljih zvezdica iz prethodnih sezona koje su učestvale u ovoj "All Stars" sezoni odabrao njih 15 koje su prema njihovom mišljenju zaslužile da prođu u polufinale. Žiri tokom takmičenja nije krio koliko im je teško da iz nedelje u nedelju donesu odluku, ali prema njihovim rečima, misle da su za polufinale napravili pravi izbor.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, od polufinala, konačnu odluku donosite upravo vi, draga publiko. Prošlog petka ste u prvoj polufinalnoj emisiji videli prvu grupu polufinalista. Od njih sedmoro, dvoje je trebalo da napusti takmičenje, ali je produkcija donela odluku da to ipak bude samo jedna zvezdica. Teodora Marković je vašom odlukom napustila takmičenje prošlog petka, a ovog je na programu TV Pink druga polufinalna emisija.

I ovog petka spremite dlanove, ali i glasove jer u drugom polufinalu, nastupa preostalih osmoro polufinalista: Nika Purić, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Žarko Pribaković, Teodora –Tara Stojanović, Uroš Stanković, David Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Ovih osmoro takmičara su kroz ovu sezonu pokazali neverovatan napredak, sa svakim krugom su iznova oduševljavali žiri, kako glasom, tako i scenskim nastupima koji su bili dostojni svetske scene. Sve naše zvezdice su imale briljantne momente, kada su žiri, ali i publiku ostavljale bez daha.

Ipak, pobednik može biti samo jedan, a ko će iz druge polufinalne emisije proći u veliko finale "Pinkovih zvezdica - All Stars", odlučujete samo vi!

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Spremite se za spektakl i ne propustite drugu polufinalnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" u petak 14. juna uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#David Radosavljević

#Goca Tržan

#Irina Arsenijević

#Isidora Mitić

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Mateja Vukašinović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Uroš Stanković

#emisija

#Žarko Pribaković

#Žiri

'