AKTUELNO

Sledi suočavanje.

Tokom današnjeg poslepodneva stiglo je pismo u Belu kuću kojim je Veliki šef obavestio zadrugare da će salon lepote biti ukinut do kraja rijaliti programa "Zadruge 2" jer ukućani nisu platili svoj dug koji su zadužili u istom.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, kako je halapljivost zadrugara prethodnih dana veoma izražena, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima da biraju između sebe i glasaju koji ukućanin je najalaviji.

Dragi zadrugari, u spoljnom svetu stvari funkcionišu na vrlo jednostavan način. Ne postoji salon lepote koji bi mogao da radi ako mušterije ne plate dug. Slično je i u Zadruzi, kozmetičarke i maseri neće dolaziti u salon. Zbog svih dešavanja, zbog neplaćanja usluga, ovim vas obaveštavamo da salon neće raditi do kraja serijala. A kada pričamo o halapljivosti zadrugara koja je veoma izražena, sada ćete glasati i birati najalaviju osobu u "Zadruzi". Trebate navesti zbog čega baš smatrate da je ta osoba najalavija - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OPŠTA POMETNJA U BELOJ KUĆI ZBOG DUGA U SALONU LEPOTE! Zadrugari nisu mogli da postignu dogovor, krenule MEĐUSOBNE OPTUŽBE (VIDEO)

Svoj glas možete dati i vi - glasajte na OVOM LINKU!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'