AKTUELNO

Ne propustite poslednju polufinalnu emisiju.

Poslednja polufinalna emisija "Pinkovih zvezda - All Talents", takmičenja koje od ove sezone objedinjuje sve talente, na programu TV Pink je ove nedelje od 22:15 časova.

Tokom četiri meseca, koliko je trajalo takmičenje, na sceni ste imali priliku da vidite ljude sa najrazličitijim talentima, koji su oduševili petočlani žiri - Damira Handanovića, Dušicu Jakovljević, Srđana Žiku Todorovića, Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Foto: Ivan Dobričić

Žiri u ovoj polufinalnoj emisiji poslednji put donosi odluku, s obzirom na to da je u velikom finalu odluka na vama. Iz prethodnih emisija saznali smo imena prvih šestoro finalista - Sanja Mikić, Milan Balinović, Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa "TNT". Ove nedelje će im se u borbi za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara pridružiti još šest nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje gledaćemo Vladimira Volkova koji će se predstaviti pevanjem, za prolazak u finale će se boriti i plesači - solistkinje Anđela Milović i Sara Saršon. Magiju će na sceni izvesti David Rao, kao i duo Piksi i Zeka, dok će poznate će imitirati Nikola Veljović.

U prethodnim polufinalnim emisijama, žiri je imao mogućnost da nastupima koji su ih oduševili daju zvezdice i tako pošalju direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima, žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

Kojih 12 nastupa će se boriti za pobedu, saznaćete u poslednjoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 23. juna od 22:15 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ,

#Pinkove zvezde - All Talents

#Polufinale

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'