AKTUELNO

Ivana dala svoje iskreno mišljenje za portal Pink.rs!

Svaka žurka Velikog šefa u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima donese neka iznenađenja, ali ono što se prethodne noći dogodilo niko nije mogao ni da zamisli. Naime, Savo Perović i Mina Vrbaški su se previše opustili te su imali se*s i to dva puta!

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom kontaktirali smo Mininu majku Ivanu, koja nije ispratila šta se dešavalo prethodne noći, te je bila šokirana kada smo joj saopštili.

Je l' me zezaš?! Majko mila... O bože... Pa šta im bi? Ništa nisam ispratila, ali da vam nešto kažem, neka su oni živi i zdravi i da izađu normalni napolje, to je moj komentar. Posle svega, neka su. Nije za ponos, napravila je budalu 100 puta do sada, i oni svi. Neka izađu napolje, pa neka rade šta hoće. Šta drugo da kažem? Savo je super dečko, ne verujem i nema šanse da će išta da se desi ovako, verovatno su bili veseli na žurki - rekla nam je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se zadrugari još uvek nisu probudili, još uvek ne znamo kako će se odvijati Savin i Minin odnos te nam preostaje da vidimo šta će doneti ovaj dan.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'