AKTUELNO

Svi je obožavaju!

Pinkova zvezda Nadežda Biljić osvojila je javnost u istoimenom takmičenju u drugoj sezoni, kada je pokazala svoj raskošan talenat i postala sinonim za dobar glas.

Prošle godine bila je učesnica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge" gde je pokazala svoje pevačko umeće, ali i svoju drugu stranu koju javnost do tada nije poznavala.

Foto: Pink.rs

Naime, ono zbog čega su je milioni obožavali jesu njene izjave, koje su brzinom svetlosti postajale viralne na društvenim mrežama. Nakon što je napustila rijaliti, gostovala je u emisiji 'Amidži šou', a voditelj Ognjen Amidžić tada joj je pustio njegov omiljeni klip iz cele sezone u kom je glavna zvezda upravo ova pevačica.

U isto vreme Nadežda je objavila i pesmu "Budale" gde je spojila svoje dve strane - humor i raskošan glas i pokazala da nije sujetna i da i te kako ume da se našali na svoj račun.

Nadežda je učesnica i druge, aktuelne sezone "Zadruge", a i ovog puta uspela je javnost da nasmeje, rasplače i oduševi. Iako je doživela incident, nije dozvolila da je to slomi, već je iz svega izašla jača nego ikada i spremna da se bori do kraja. Kada je pre nekoliko dana ispričala pred svima šta želi od osobe sa kojom je u vezi, izazvala je lavinu komentara, a nema osobe koja taj video klip nije šerovala na svim društvenim mrežama i složila se sa njom.

Zbog svega ovoga, ali i zbog toga što je pokazala da je iskrena, uvek tu da pomogne, pravi prijatelj i još mnogo toga, Nadežda zasluženo nosi titulu MILJENICE NACIJE!

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'