AKTUELNO

Glavna tema svih medija jeste to što je svetska zvezda ponovo u drugom stanju, a na društvenim mrežama najviše pažnje privukla je čestitka njene mlađe koleginice.

Vest da je Bijonse trudna obišla je svet i napravila pravu pometnju, a njena fotografija, kojom je obelodanila da sa suprugom Džej Zijem čeka blizance, na društvenoj mreži Instagram dobila je skoro sedam i po miliona lajkova.

- Želimo da sa vama podelimo ljubav i sreću. Već dva puta do sada bili smo blagosloveni, a sada smo neizmerno zahvali na tome što će se naša porodica uvećati za dva člana. Hvala vam na lepim željama - napisala je Bijonse uz fotografiju na kojoj pozira sa povećim trudničkim stomakom.

Ova informacija proširila se brzinom svetlosti, a na društvenoj mreži Tviter bilo je čak 17.000 tvitova o njenoj trudnoći u sekundi.

Mnoge poznate ličnosti iskoristile su priliku da na društvenim mrežama čestitaju popularnoj pevačici, te se stekao utisak da su uzbuđeniji zbog ove vesti od nje same.

Među prvima je bračnom paru Nouls-Karter na srećnim vestima čestitala Rijana, koju je Džej Zi i proslavio.

- Veoma sam uzbuđenja zbog ovih vesti! Čestitke Bijonse i mom velikom bratu Džej Ziju - napisala je lepotica sa Barbadosa uz fotografiju.

I ćerka slavnog glumca Stivena Boldvina, manekenka Hejli Boldvin oglasila se na Tviteru.

- Čini mi se da se više radujem Bijonsinoj trudnoći, nego što ću se radovati svojoj - napisala je Hejli.

Voditeljka Elen Dedženeris objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter fotografiju na kojoj je na Bijosino telo u fotošopu stavila svoju glavu, i na taj način čestitala na lepim vestima.

I supruga Džona Ledženda, manekenka Krisi Tajgen nije mogla da sakrije emocije zbog trudnoće njene prijateljice.

- Čestitke mojoj najboljoj drugarici Bijonse, volim te mnogo - napisala je Krisi.

Mlada pevačica Zara Larson, koja se proslavila letnjim hitom "Lush Life", bila je presrećna zbog ovih vesti.

- I još blizanci - napisala Zara.

Ipak, najviše pažnje privukla je čestitka Rite Ore, koju su mediji povezivali upravo sa Džej Zijem i spekulisali da je ona ta sa kojom je reper varao Bijonse.

- Jupi! Čestitke! Ovo je prelepo - napisala je kratko Rita, a mnogi korisnici društvene mreže Tviter napali su je u komentarima, rekavši da je ona poslednja koja bi trebalo da čestita Bijonse.

Podsetimo, Bijonse i Džej Zi već imaju ćerku Blu Ajvi, a nakon spekulacija o razvodu, vešću o trudnoći demantovali su sve priče i još jednom dokazali da su jedan od najmoćnijih parova na svetskoj sceni.

Autor: M. Đurović

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Rijana | Rihanna

#Rita Ora

#pevačica

'