AKTUELNO

Glasajte za svog favorita i ne propustite spektakularno superfinale kada ćemo saznati ime pobednika "Pinkovih zvezdica - All Stars", večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Kao kruna jubilarne pete sezone vašeg omiljenog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras vas očekuje veliko superfinale, kada ćemo dobiti pobednika, najboljeg među najboljima. Veličanstvenih 12 zvezdica večeras će dati sve od sebe da dokažu da su zasluženo u superfinalu, a publika, koja glasa od prošlog petka, večeras će dati svoj sud. Pred spektakularno superfinale jedne fantastične sezone, Teodora Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska su sa nama sumirali ovu "All Stars" sezonu, posebnu po mnogo čemu.

Teodora Tara nam je otkila šta je za nju obeležilo ovu sezonu.

Raznolikost! Zaista smo svi različiti i svako od nas je autentičan na svoj način. To mi se veoma dopada i smatram da je baš to obeležilo ovu sezonu. Mislim da ni u jednoj sezoni nije bilo ovoliko različitih takmičara - rekla je Teodora Tara, a sledeći na redu bio je Sergej, koji je izrazio želju da pitanje ne bude teško. Zato smo ga pitali koji mu je omiljeni nastup iz ove sezone, a on je kao odgovorio bez razmišljanja.
Kada sam pevao 'Trans', jer je Milan Stanković moj idol - rekao je miljenik devojčica.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Bojana nije mogla da izdvoji najstrožeg člana žirija, jer smatra da su uvek davali odlične komentare, a Nika je priznala da je usvojila svaki savet, da je zadovoljna učešćem jer je najmlađa i da joj je zadovoljstvo što je među superfinalistima.

S obzirom na to da su u finalnoj emisiji videli svoje prve nastupe u "Pinkovim zvezdicama", pitali smo Isidoru kako je reagovala kada je videla snimak.

Nisam mogla da prestanem da se smejem kada sam videla prvi nastup. Kada uporedim sebe tada i sada, neverovatna je razlika i ponosna sam što sam toliko napredovala - bila je iskrena Isidora.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Mateja smatra da su mu najbolji nastupi definitivno bili u ovoj "All Stars" sezoni, a posebno je izdvojio jedan.

Izdvojio bih onaj kada sam pevao 'Papaoutai', to mi je jedan od najdražih i najboljih nastupa - rekao je Mateja.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Irina se mučila da u samo tri reči opiše sezonu, pa joj je na kraju Darija pomogla - njihov konačan odgovor bio je: "All Stars zvezdice". Upravo je Darija gotovo svaki put imala veoma zahtevnu scenografiju, ali i koreografiju, pa nas je zanimalo koji nastup joj je bio najteži za pripremu.

Jedan od najtežih je ovaj koji sam spremila za finale, a do sada je definitivno najteži bio imitacija Majkla Džeksona - rekla je ova talentovana zvezdica.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Za Davida Radosavljevića omiljena tema definitivno su bile imitacije, a onda nam je Antonia otkrila na koji svoj nastup je najponosnija.

Najponosnija sam na onaj kada sam pevala 'Hajde onda ništa'. I 'Je t'aime' definitivno, jer sam pala - rekla je kroz osmeh Antonia.

Sezonu "All Stars" Davidu Markoviću je obeležilo to što su se sprijateljili svi učesnici iz različitih sezona, a Žarko nam je za kraj priznao šta mu je bilo najteže tokom takmičenja.

Najteže su bile teme koje smo dobijali, neko je uspeo da se snađe, neko nije. Ali to je ujedno bila i najbolja stvar u ovoj sezoni jer smo mogli da dokažemo da smo raznovrsni pevači - objasnio je Žarko.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Tokom cele sezone "All Stars" naše zvezdice pokazale su pevačke, ali i scenske veštine, a 12 najboljih je u toku prethodnih nedelju dana temeljno spremali superfinalne nastupe. Tako ćemo Dariju večeras videti u miksu pesama Madone, za šta je spremila i ozbiljnu scenografiju i koreografiju, koja može da parira i kraljici popa. Teodora Tara izvešće možda trenutno najpopularniju pesmu, "Mišići", nove regionalne zvezde Senide, za šta je spremila i posebnu garderobu. Mateja će na scenu doneti brzi ritam uz pesmu "Talk Dirty", dok će Antonia ponosno izvesti numeru "Proud", koju je na ovogodišnjoj Evroviziji izvela Tamara Todeska, a sama Antonia je pevala prateće vokale. Bojana će izvesti pesmu jedne članice žirija, Sergej će ponovo podići publiku na noge uz popularan dvojac Bubu i Džalu, a za ostala iznenađenja, moraćete budete uz TV Pink večeras od 22 časa!

Još jedna zanimljivost je da će superfinalisti večeras nastupiti po drugačijem redosledu - poređani su po datumu rođenja, od najmlađeg do najstarijeg - te će prva nastupiti Nika, a poslednji Mateja.

Glasajte za svog favorita i ne propustite spektakularno superfinale kada ćemo saznati ime pobednika "Pinkovih zvezdica - All Stars", večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Antonia Gigovska

#Bojana Radovanović

#Darija Vračević

#David Marković

#David Radosavljević

#Irina Arsenijević

#Isidora Mitić

#Mateja Vukašinović

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Sergej Pajić

#Superfinale

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Žarko Pribaković

'