AKTUELNO

Oko ovog pitanja su bili složni!

Veliko finale "Pinkovih zvezda - All Talents" na programu TV Pink je u nedelju 30. juna uživo od 22:15 časova, kada ćemo dobiti pobednika četvrte sezone koja je uvrstila sve talente. Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odabrali su 12 finalista, koji će se boriti za nagradu od 3.000.000 dinara, a ko će pobediti, odlučujete samo vi! Pred finalnu emisiju koja vas očekuje u nedelju, razgovarali smo sa članovima žirija, Kijom i Damirom, koji su sumirali sezonu i otkrili šta očekuju do 12 finalista.

Od finalista čekujem da daju svoj maksimum i da opravdaju mesto u finalu koje su zauzeli. Na publici je da odluči šta im se najviđe sviđa, a na nama je da damo pokoji komentar i ukrasimo te lepe stolice. Jedva čekam da vidim šta su spremili, načula sam i neke pesme koje će pevati i sad samo čekam da vidim izvođenje - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Sa druge strane, Damir ima velika očekivanja i od publike, koja bira pobednika.

Očekujem da se ovaj serijal završi onako kako treba. Očekujem da narod glasa za prvo mesto i da tih 3.000.000 dinara ode u ruke onog koje zaslužio i ko ima najveći talenat, kako bi mogao da investira u sebe i da napreduje - kaže Damir.

I Damir i Kija imaju svoje favorite u finalu, ali naravno, zbog uticanja na glasove publike, nisu želeli da otkriju o kome se radi.

Imam, naravno da imam favorita. Kada smo bodovali nastupe u polufinalu, nismo znali krajnji ishod, to je bilo iznenađenje i za nas. Imam svog favorita, ali naravno, ne smem da kažem - otkrila je Kija.

Kao neko ko ima dugogodišnje iskustvo u muzičkoj industriji, Damir je priznao da je u nekim kandidatima prepoznao taj "iks faktor", potreban za uspeh na javnoj sceni.

Prepoznao sam, ali neću to sada otkrivati da ne bih uticao na glasanje. Ono što je sigurno, jeste da Srbija ima pretalentovane ljude i dobro je što se organizuju ovakvi šou programi, gde mogu da pokažu svoj talenat i osvoje novčane nagrade - bio je kao i uvek iskren Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj, zanimalo nas je kog kanidata bi Kija i Damir voleli da su videli u finalu, a ispao je.

Sasvim sigurno mala Luna Savana - rekla je Kija, a sa njenim mišljenjem složio se i Handanović:
Ima dosta njih, uvek se trudim da svima pomognem, jer vidim da su došli da se bore za sebe i sve bih ih pustio. Izdvojio bih Lunu Savanu, pa onda jedan mladi iluzionista, bilo ih je dosta zaista.

"Roma Sijam Grubb", Sanja D. Mikić, Emir Samardžić, Piksi i Zeka, Uroš Mitrović, Joca Vasić, Jovana Jevtić, Milan Balinović, "TNT Force Black Squad", "Pop Art", "Upside Down Crew" i Anđela Milović bore se za nagradu od 3.000.000 dinara, a ko će pobediti, saznaćete u finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 30. juna od 22:15 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Finale

#Kija Kockar

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Žiri

'