AKTUELNO

Nešto bi nasledila od oca, a nešto od majke.

Stanija Dobrojević je svojim ućešćem u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" ponovo došla u žižu interesovanja šire javnosti. Njena veza sa Vladimirom Tomovićem zaintrigirala je milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući. Kada ju je Eleonora Miljković po svom povratku na velelepno imanje u Šimanovcima obavestila da je bila u kontaktu sa Tomovićem, Dobrojevićeva je odlučila da se svom bivšem dečku osveti, pa je zajedno sa Markom Markovićem napravila plan da se poigraju i budu prisni. Markoviću je ova igra odgovarala jer je on želeo da napravi Noru ljubomornom. Međutim, u jednom trenutku desile su se prave emocije između njih, pa su ovo dvoje atraktivnih zadrugara uplovili u vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TRENUTNO NAJVEĆA REGIONALNA ZVEZDA STIŽE U ZADRUGU! Superfinale je za 5 dana: Dan kasnije uslediće SPEKTAKULARNA ŽURKA o kojoj će BRUJATI BALKAN! (FOTO)

Marko je rekao da voli Staniju, a Dobrojevićeva je priznala da se zaljubila u mladog Crnogorca. Kako zadrugari broje sitno do kraja rijalitija, svi takmičari već danima pričaju šta će i kako nakon izlaska iz Bele kuće. Ni Dobrojevićeva, ni Marković nisu ostali imuni na ovu temu. Mnogi sumnjaju u njihov odnos i smatraju da im je veza "fejk", a Stanija je nekoliko puta navodila da i ona gaji sumnje da će njih dvoje opstati, jer ima loša iskustva sa vezama koje su nastale u rijalitiju. Veliki šef je sinoć organizovao poslednju žurku u ovoj sezoni, a gost je bila jedna od najpopularnijih folk pevačica na našim prostorima Rada Manojlović. Zadrugari su uživali, a Stanija i Marko su popričali o svom odnosu i kuda on vodi. Šta su sve rekli, možete pročitati klikom OVDE.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Određene zadrugarke su koristile kao oružje u sukobima sa Stanijom činjenicu da se ona nikada nije ostvarila kao majka. Dobrojevićeva je priznala da joj je to jedna od životnih želja, a nas je zanimalo kako bi njene bebe sa Markom izgledale. Ubacili smo njihove slike u aplikaciju koja se bavi upravo ovim stvarima i dobili slike beba, devojčice i dečaka, a i vi ih možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: ZADRUGOSKOP SPECIJAL: Inteligentni, zaljubljeni u ideje i promenljivi! DA LI SU OVI ZADRUGARI PRAVI PREDSTAVNICI ‘BLIZANACA’?

Foto: www.makemebabies.com

Foto: www.makemebabies.com

Hoće li se Staniji ispuniti želja da se ostvari u ulozi majke i da li će joj to omogućiti upravo Marković, ostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'